Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

Нисконапонски системи

Тракциони батерии

READ MORE

Sonnenschein Solar

READ MORE

Sonnenschein Solar Block

READ MORE

Sonnenschein A600 Solar

READ MORE

Sonnenschein A400

READ MORE

Sonnenschein A500

READ MORE

Sonnenschein A600

READ MORE

Sonnenschein A700

READ MORE

Marathon M-FT

READ MORE

Marathon L/XL

READ MORE

Sprinter P/XP

READ MORE

Sprinter XP-FT

READ MORE

Powerfit S300

READ MORE

Classic OPzS

READ MORE

Инвертер

READ MORE

Исправувачи – полначи за стационарни батерии

ИСПРАВУВАЧИ – ПОЛНАЧИ ЗА СТАЦИОНАРНИ БАТЕРИИ Опција за сетирање на батерски напон од 12 – 220 V во зависност од...

READ MORE

Line interactive UPS

READ MORE

Modular UPS

Modular UPS 10 KVA – 600 KVA Трофазен влез – Tрофазен излез Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција Чист...

READ MORE

Online UPS

ONLINE UPS 1 KVA – 800 KVA Монофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез –...

READ MORE

Полначи за тракциони батерии

ПОЛНАЧИ ЗА ТРАКЦИОНИ БАТЕРИИ Поставување на параметрите преку оперативен панел или компјутер – User friendly Ефикасност до 94%, фактор на...

READ MORE