ПОЛНАЧИ ЗА ТРАКЦИОНИ БАТЕРИИ

Поставување на параметрите преку оперативен панел или компјутер – User friendly
Ефикасност до 94%, фактор на моќност cos φ ~ 1
Активен PFC и soft-start
Проверка на поврзаната батерија
Голема отпорност на мрежни нарушувања
Галванска одвоеност напојување – излез
Висока стабилност на излезните параметри
Можност за подесување на крвите на полнење
Меморија за 2000 циклуси на полнење
Регенерациски мод – десулфација и изедначување
Можност за употреба на еден полнач за повеќе различни батерии
Голема сигурност
Заштита од краток спој
Заштедува трошоци при работа
Модуларен систем