Sonnenschein A600 батериите имаат одлични карактеристики и висока доверливост, докажана низ децениската пракса во многу инсталации во светот.

 

Придобивки:

 • Dryfit Gel – VRLA технологија
 • Најниска потрошувачка на енергија – заштеда на трошоци
 • Робустен дизајн – отпорен при тешки услови
 • Заштита од длабоко празнење – продолжена испорака на енергија
 • Тубуларна технологија – за подолг век на траење во најтешки услови
 • Можност за хоризонтално монтирање – лесна инсталација и одржување
 • Комплетно се рециклира – многу ниска емисија на CO2

 

Спецификации:

 • Многу мало испарување поради внатрешната гасна рекомбинација
 • Номинален капацитет 100 – 3286 Ah C10
 • Предвиден животен век: 15 години за 6/12 волтни блокови и 20 години за 2 волтни ќелии (80% преостанат капацитет од C10)
 • Достапно во UL-94-V0 верзија на куќиште
 • Мало самопразнење – може да стојат до 2 години неупотребувани при температура од 20°C
 • Ќелии во согласност со DIN 40 742
 • Блокови во согласност со DIN 40 744
 • Дизајнирани во согласност со IEC 60896-21/-22
 • Произведени во Европа, во производните погони на GNB industrial power, сертифицирани со ISO 9001

 

Повеќе: Превземи каталог