Успехот на Sonneschein A700 батериите доаѓа од супериорната dryfit Gel технологија, на нивно користење во тешки услови на експлатација и апсолутно без одржување во текот на целиот животен век.

 

 

Придобивки:

 • Dryfit Gel технологија
 • Најниска потрошувачка на енергија – заштеда на трошоци
 • Робустен дизајн – отпорен при тешки услови
 • Заштита од длабоко празнење – продолжена испорака на енергија
 • Комплетно се рециклира – многу ниска емисија на CO2

Спецификации:

 • Номинален капацитет 63 – 280 Ah C10
 • Полипропиленска (PP) кутија
 • 6 волтни и 4 волтни блокови
 • Конструкција од плочи во форма на решетка составени од легура од олово и калциум, за зголемена стабилност и отпорност на корозија
 • Многу мало испарување поради внатрешната гасна рекомбинација
 • Погодни за сите видови транспорт (IATA, DGR clause A 67)
 • Дизајнирани во согласност со IEC 60896-21/-22
 • Класификација според EUROBAT 2015: Повеќе од 12 години животен век
 • Мало самопразнење – може да стојат до 2 години неупотребувани при температура од 20°C
 • Произведени во Европа, во производните погони на GNB industrial power, сертифицирани со ISO 9001

 

Повеќе: Превземи каталог