Modular UPS

10 KVA – 600 KVA
Трофазен влез – Tрофазен излез

Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција
Чист синусен сигнал
Модуларен дизајн
3 нивоа на DSP микропроцесорско управување
ЕКО мод со заштеда на енергија и голема ефикасност
LCD диспелј во боја, осетлив на допир
Економично решение со одлични влез-излез перформанси
Широк распон на работен влезен напон
Заштита од краток спој, преоптоварување и громови
Опции за паметна комуникација
Техничка поддршка
Стандард ISO 9001