Classic OPzS

Класичните OPzS батерии со својата робусност, сигурност и исклучително долгиот дизајниран животен век, се децениски докажан прв избор за резервно напојување.

Придобивки:

 • Оптимизиран (plate) дизајн – големи капацитети
 • Тубуларна технологија (блок и ќелија) – за подолг век на траење во најтешки услови
 • Долг животен век
 • Комплетно се рециклира – многу ниска емисија на CO2

Спецификации:

 • Висока доверливост при тешки услови на експлоатација
 • Мала потреба од одржување
 • Номинален капацитет 50-3350 Ah C10 (20 °C); до 12000 Ah на барање
 • Куќиште изработено од висококвалитетна, проѕирна пластика
 • Достапни во суво полнење, со посебна испорака на електролитот
 • Мало испарување (EN 50272-2) поради мало ниво на антимонска легура <2% за ќелија <3% за блок
 • Дизајнирани во согласност со IEC 60896-11, DIN 40736 и DIN 40737 T3
 • Електролит: разредена сулфурна киселина dN = 1,24 kg/l
 • Произведени во Европа, во производните погони на GNB industrial power, сертифицирани со ISO 9001

Повеќе: Превземи каталог