Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

УПС Системи

Line interactive UPS

READ MORE

Modular UPS

Modular UPS 10 KVA – 600 KVA Трофазен влез – Tрофазен излез Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција Чист...

READ MORE

Online UPS

ONLINE UPS 1 KVA – 800 KVA Монофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез –...

READ MORE