ONLINE UPS

1 KVA – 800 KVA
Монофазен влез – Монофазен излез
Трофазен влез – Монофазен излез
Трофазен влез – Трофазен излез

Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција
Чист синусен сигнал
ЕКО мод
Микропроцесорско управување
Заштеда на енергија, висока ефикасност
LCD дисплеј
Економично решение со одлични влез-излез перформанси
Широк распон на работен влезен напон
Заштита од краток спој, преоптоварување и громови
Техничка поддршка
Стандард ISO 9001