Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

Исправувачи

Исправувачи – полначи за стационарни батерии

ИСПРАВУВАЧИ – ПОЛНАЧИ ЗА СТАЦИОНАРНИ БАТЕРИИ Опција за сетирање на батерски напон од 12 – 220 V во зависност од...

READ MORE

Полначи за тракциони батерии

ПОЛНАЧИ ЗА ТРАКЦИОНИ БАТЕРИИ Поставување на параметрите преку оперативен панел или компјутер – User friendly Ефикасност до 94%, фактор на...

READ MORE