AGM S300

Батериите GNB Powerfit S300 се компактен извор на енергија кои ги задоволуваат највисоките безбедносни стандарди. Батериите се за секаква намена, дизајнирани да ги исполнат највисоките стандарди во работата и безбедноста, докажани со реномираната VdS сертификација. Тие се идеално решение за системи за безбедност и аларми, осветлување за итни случаи, сигнализација, UPS, како и  било кои други системи, каде што е клучно компактното и сигурно напојување.

Спецификации:

 • AGM (Absorbent Glass Mat) технологија
 • Одлична комбинација на складирана енергија и доверливост
 • Апсолутно без одржување за целиот животен век
 • Капацитет 1,2 – 38 Ah
 • 5 години животен век при 20 oC
 • Куќиштето е во согласност со UL 94 V-0
 • Дизајнирани во согласност со IEC 60896-21/-22
 • Конструкција од плочи во форма на решетка составени од легура од олово и калциум
 • Многу мало испарување поради внатрешната гасна рекомбинација
 • Мало самопразнење (околу 3% на месец при 20 oC)
 • Погодни за сите видови транспорт (IATA, DGR clause A 67)
 • Комплетно се рециклира

Tехнички карактеристики

Повеќе: Превземи каталог