ИНВЕРТЕР

10 KVA – 400 KVA
Трофазен излез

Чист синусен сигнал
SPWM технологија со висока фреквенција
IGBT полуспроводнички дизајн
DSP микропроцесорско управување
Заштеда на енергија, висока ефикасност
LCD дисплеј осетлив на допир
Економично решение со одлични влез-излез перформанси
Широк работен DC распон
Заштита од краток спој, преоптоварување и громови
Техничка поддршка
Стандард ISO 9001