LINE INTERACTIVE UPS

650 VA – 2000 VA
Монофазен влез – Монофазен излез

Микропроцесорско управување
Автоматско регулирање на напон AVR
Широк распон на работен влезен напон
Паметно управување со батерии
Заштеда на енергија, висока ефикасност
LED дисплеј
Економично решение со одлични влез-излез перформанси
Заштита од краток спој, преоптоварување и громови
Техничка поддршка
Стандард ISO 9001