Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

Производи

Тракциони батерии

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein Solar

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein Solar Block

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein A600 Solar

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein A400

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein A500

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein A600

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sonnenschein A700

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Marathon M-FT

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Marathon L/XL

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sprinter P/XP

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Sprinter XP-FT

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Powerfit S300

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Classic OPzS

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Инвертер

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Исправувачи – полначи за стационарни батерии

ИСПРАВУВАЧИ – ПОЛНАЧИ ЗА СТАЦИОНАРНИ БАТЕРИИ Опција за сетирање на батерски напон од 12 – 220 V во зависност од...

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Line interactive UPS

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Modular UPS

Modular UPS 10 KVA – 600 KVA Трофазен влез – Tрофазен излез Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција Чист...

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Online UPS

ONLINE UPS 1 KVA – 800 KVA Монофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез –...

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Полначи за тракциони батерии

ПОЛНАЧИ ЗА ТРАКЦИОНИ БАТЕРИИ Поставување на параметрите преку оперативен панел или компјутер – User friendly Ефикасност до 94%, фактор на...

ВИДИ ПОВЕЌЕ