Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

Напојување

Инвертер

Види повеќе

Исправувачи – полначи за стационарни батерии

ИСПРАВУВАЧИ – ПОЛНАЧИ ЗА СТАЦИОНАРНИ БАТЕРИИ Опција за сетирање на батерски напон од 12 – 220 V во зависност од...

Види повеќе

Line interactive UPS

Види повеќе

Modular UPS

Modular UPS 10 KVA – 600 KVA Трофазен влез – Tрофазен излез Технологија на дупла конверзија со висока фреквенција Чист...

Види повеќе

Online UPS

ONLINE UPS 1 KVA – 800 KVA Монофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез – Монофазен излез Трофазен влез –...

Види повеќе

Полначи за тракциони батерии

ПОЛНАЧИ ЗА ТРАКЦИОНИ БАТЕРИИ Поставување на параметрите преку оперативен панел или компјутер – User friendly Ефикасност до 94%, фактор на...

Види повеќе