Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

ПРОИЗВОДИ

We have wide network of offices

Screenshot_2

Батерии

Голем избор на Индустриски и Тракциони батерии

Види повеќе
Satelitski i kablovski sistemi

Сателитски и кабловски системи

 • Засилувачи за CATV и оптичка дистрибуција
 • Главни Станици за обработка на сателитски, кабловски или земни канали
 • Интерактивни IPTV системи
 • Мултисвичери за различен број на сателитски позиции
 • SMART системи
 • Кабловска и сателитска опрема
 • Оптичка дистрибуција

Види повеќе
Niskonaponski Sistemi

Нисконапонски системи

 • Видео надзор
 • Противпожарни системи
 • Контрола на пристап и евиденција на работното време
 • Опрема за озвучување
 • Домофонски системи
 • Болничка сигнализација

Види повеќе

ИСКУСТВАТА кои ги има нашата фирма во областа на кабловските дистрибутивни системи и резервното напојување, датираат од 1986 г.

Nikom Power Ltd
The Power of Technologies
30 Години Доверба

ВО ЦЕНТАРОТ на нашето внимание е:
КОРИСНИКОТ и неговите потреби

q1

КОРИСНИКОТ

КОРИСНИКОТ и неговите потреби:

 • Внимателно слушање на потребите
 • Водење дијалог
 • Предлог можни решенија
 • Реализација
 • Подршка во експлоатација

g2

СОРАБОТКА

СОРАБОТКА СО ВОДЕЧКИТЕ светски производители за акумулатори, исправувачки единици, УПС системи, Коаксијални кабли, Кабловска ТВ опрема, Интерактивни Хотелски системи.

 • Следење на новите технологии
 • Усвојување на новите производи

q3

АДАПТИРАЊЕ

АДАПТИРАЊЕ НА ПРОМЕНИТЕ

 • Едукација и надградба на знаењата
 • Брзо адаптирање на постојаните промени на пазарот

ГАЛЕРИЈА

WE ALWAYS USE BEST & FASTEST FLEETS

TRUSTED PARTNERS

I am test text block. Click edit button to change this text.