Контакт Email contact@nikompower.com
Контакт телефон (02) 31 65 610
Работно време Пон - Пет 08:00 - 16:00

Сателитски и кабловски системи

Сателитски и Кабловски Системи

 

  • Засилувачи за CATV и оптичка дистрибуција
  • Главни Станици за обработка на сателитски, кабловски или земни канали
  • Интерактивни IPTV системи
  • Мултисвичери за различен број на сателитски позиции
  • SMART системи
  • Кабловска и сателитска опрема
  • Оптичка дистрибуција