NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Напојување
AC/DC
конвертори

DC/DC
конвертори

DC/AC
инвертори

UPS системи за непрекинато напојување
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт

Inform Elektronik

INFORM ELEKTRONIK

Компанијата Inform Elektronik, формирана во 1980 година, е специјализирана за дизајн и изградба на електронски системи за напојување. Веднаш потоа преминува и кон производство и маркетинг на стандардна професионална електронска опрема и изработка на специјални проекти. Компанијата се простира на 35.000 m² и произведува електрична и електронска опрема.


Уште од нејзиното основање, Inform Elektronik својата стратегија ја насочи кон три главни аспекти:


  • Тотален квалитет на сопствените производи и сервиси;
  • Прилагодени решенија за специфичните потреби на корисникот;
  • Задоволство кај корисниците.


Inform е компанија со ISO сертификати. Сите производи излезени од оваа компанија се дизајнирани и произведени според светските ISO правила и стандарди за квалитет. Inform постојано развива и дизајнира нови производи за да излезе во пресрет на идните побарувања со интегрирање на нови напредни технологии.


Дистрибутивната мрежа на оваа компанија се простира на пет континенти демонстрирајќи ја нејзината способност да се адаптира на различни пазари во повеќе од 65 земји. Меѓу попознатите нејзини партнери и клиенти се: Siemens, Ericsson, Philips, Motorola, Microsoft, Saft, Carrefour, Metro, Mercedes Benz, Daimler Chrysler, Reuters, Carrefour, Dow Jones Tele Rate, Farm-Italia , Nestlé, Ataturk Airport, Midland Bank, Cisco Systems, Wendys, Spectrum, Lever, Marks&Spencer, Xerox, Yapı Kredi Bank, K Mobile, Telsim, Is-Tim (Aria), Turkcell, Coscom, Uzmacom.


Палетата на производи кои што Inform Elektronik ги нуди на своите клиенти е следната:


  • UPS системи - статички UPS системи од 400VA до 800KVA;
  • AC/DC системи;
  • DC/AC инвертори;
  • Исправувачи на напон и полначи за батерии;
  • Регулатори на напон од статички и серво тип;
  • Трансформатори и електронски плочи;
  • Опрема за напојување за Телеком и GSM.
Брендови:
Во нашата палета на производи можете да ги најдете следниве брендови:
 
 
· Inform
 
 Преземи:
· Потребен ви е Adobe Acrobat©Reader за да може да ги прочитате документите кои се дадени на нашата веб страница.

Преземи го програмот!
 
2006 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com