NikomPOWER
NikomPOWER
За Нас
Батерии
Напојување
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт

INFORM ELEKTRONIK

Inform

Компанијата Inform Elektronik, формирана во 1980 година, е специјализирана за дизајн и изградба на електронски системи за напојување. Веднаш потоа преминува и кон производство и маркетинг на стандардна професионална електронска опрема и изработка на специјални проекти. Компанијата се простира на 35.000 m² и произведува електрична и електронска опрема. Дистрибутивната мрежа на оваа компанија се простира на пет континенти демонстрирајќи ја нејзината способност да се адаптира на различни пазари во повеќе од 65 земји.

повеќе >>

Батерии

Exide Technologies Industrial Energy

Exide Technologies Industrial Energy е глобален лидер во решенијата за складирање на електрична енергија за сите поголеми апликации и потреби за резервно напојување. Примената за резервно напојување вклучува комуникациони/податочни мрежи, UPS системи за компјутери и контролни системи, системи за производство и дистрибуција на електрична енергија, како и широк спектар на други индустриски апликации за кои што е потребно резервно напојување.

повеќе >>

CAVEL коаксијални кабли

Компанијата Italiana Conduttori S.r.l. почнува со производство на коаксијалните кабли CAVEL во 1968 година. Годишното производство е околу 100.000 km коаксијален кабел и речиси целото се пласира на западните пазари.

Document 001PDF TERRA: SATV-CATV опрема

Покренувачки засилувач за засилување на 4 сателитски IF и земски ТВ сигнали; вграденото switch-mode напојување овозможува напојување од: 18V DC преку H влезовите и 14V DC преку V влезовите до горните линии; switchable 18V DC преку H излезите до долните линии
 

Power One Системи Системи за напојување

Ситеми за напојување, конвертори како и системи за непрекинато напојување UPS големи и мали корисници со различни моќности.
 

повеќе >>

повеќе >>

повеќе >>


>> NikomPOWER, компанија која заслужува да биде ваш партнер!
Брендови:
Во нашата палета на производи можете да ги најдете следниве брендови:
 
 
· Cavel
 
 
· Exide
 
 
· Inform
 
 
· Terra Electronics
 
 
· Advice Electronics
 
 
· Locatel
 
 Преземи:
· Потребен ви е Adobe Acrobat©Reader за да може да ги прочитате документите кои се дадени на нашата веб страница.

Преземи го програмот!
 
2014 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com