NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Power Supplies
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт


Exide Technologies Industrial Energy

Контакт

Како компанија која е целосно свртена кон своите клиенти, го цениме Вашето размислување и Вашите предлози многу ни значат. Затоа одделете малку време, испратете ги Вашите предлози, прашувајте не за се што Ве интересира, критикувајте... Јавете ни се, ќе се договориме и некој од нашиот тим ќе Ве посети и ќе Ви помогне во сето она што значи задоволување на вашите деловни потреби од областа која нашата компанија ја покрива.

Ако претпочитате да ни се јавите преку конвенцинални канали - пошта, телефон - имаме и вистинска, физичка адреса и телефони. :-)


Nikom Power Ltd.
Адреса: бул. Кочо Рацин 26 (мез.)
Скопје 1000, Македонија
Телефон: +389 (0)2 3165.610
Мобилен: +389 (0)70 272730
Факс: +389 (0)2 3165.610
Електронска пошта: contact@nikompower.com
2006 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com