NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Напојување
SATV-CATV
Коаксијални кабли
Стандардни коаксијални кабли
Класа А - Дигитални коаксијални кабли
Безбедносни кабли
Класа А - Широкопојасни и дистрибутивни коаксијални кабли
Кабли за дистрибуција
Multicore кабли
Кабли за радио фреквенции
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт

Italiana Conduttori S.r.l.

CAVEL коаксијални кабли

Компанијата Italiana Conduttori S.r.l. почнува со производство на коаксијалните кабли CAVEL во 1968 година. Годишното производство е околу 100.000 km коаксијален кабел и речиси целото се пласира на западните пазари.

Фабриката се наоѓа во местото Gropello Cairoli во близина на Милано и зафаќа површина од околу 15.000 km².

Квалитетот на каблите го гарантираат:

  • Внимателниот избор на суровините;
  • Употребата на најсовремена опрема за развој, тестирање и контрола на производството;
  • Сертификатот UNI EN ISO 9002, издаден од националната CSQ органиизација и меѓународното здружение IQNET;

Сите коаксијални кабли одговараат на меѓународните стандарди: EN, IEC, CEI, UTE, BS, DIN IN MIL specs.


Стандардни коаксијални кабли (Screening attenuation > 75 dB) - SAT501: Одличен кабел за тесни и пренатрупани цевки; тоа е минијатурен RG59 тип, погоден за единечна сателитска линија. Повеќе >>


Класа А Дигитални коаксијални кабли - CAVEL DG серијата на коаксијални кабли е оптимизирана за пренос на дигитални сигнали. Повеќе >>


Multicore кабли - Во денешно време дали за прием на сателитски програми од два сателити за еден корисник или за заенички сателитски и ТВ системи, потребни се повеќе кабли и погодно би било тие да се спакувани во една обвивка со што би се олеснило инсталирањето и не би имало спроведување на повеќе кабли одеднаш. Повеќе >>*** За подетални информации околу карактеристиките на каблите побарајте каталог.***


Преземи:
· Потребен ви е Adobe Acrobat©Reader за да може да ги прочитате документите кои се дадени на нашата веб страница.

Преземи го програмот!
 
2005 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com