NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Напојување
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
>> Стандардни коаксијални кабли
Класа А - Дигитални коаксијални кабли
Безбедносни кабли
Класа А - Широкопојасни и дистрибутивни коаксијални кабли
Кабли за дистрибуција
Multicore кабли
Кабли за радио фреквенции
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт

Стандардни коаксијални кабли

Стандардни коаксијални кабли

(Screening attenuation > 75 dB)

Тип на кабел:

Al+CuSn screen

CW41S - минијатурен кабел, погоден за широкопојасни домашни дистрибутивни системи

SAT501 - Одличен кабел за тесни и пренатрупани цевки; тоа е минијатурен RG59 тип, погоден за единечна сателитска линија. Можна е twin и multicore верзија

SAT602 - RG6 тип на кабел погоден за пренос на напојување за единечни и заеднички секундарни линии. Има и multicore верзија

SAT703 - Кабел погоден за напојување на средни и големи заеднички главни линии

SAT703-2G - Кабел погоден за надворешна инсталација, особено за површини како балкони, тераси, покриви.

Cu+Cu screen
KF114 - Кабел со мали загуби погоден за професионални инсталации

*** За подетални информации околу карактеристиките на каблите побарајте каталог.***


Преземи:
· Потребен ви е Adobe Acrobat©Reader за да може да ги прочитате документите кои се дадени на нашата веб страница.

Преземи го програмот!
 
2005 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com