NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Индустриски
Sonnenschein
Marathon
Powerfit
Sprinter
Classic
Тракциони
>> Liberator
Sonnenschein
Classic
Drysafe (VRLA–AGM)
Стартни
Exide Gel
Maxxima
Classic стартни
Акумулатори за моторцикли
Напојување
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
КонтактLiberator

Иновативниот концепт на Liberator батериите на Exide Technologies Industrial Energy воведува нови стандарди во тракционите (Motive Power) ќелии.


Liberator батериите се идеален избор и за системи со мало и за системи со големо оптоварување.


Liberator Silver (EpzS SX) серијата се состои од комплетен DIN и BS опсег на ќелии во LM дизајн (мало присуство на легура на антимон и софистицирана технологија на полнење).


Liberator Gold (EpzS SL) серијата ги опфаќа ќелиите со редуцирана висина и мало присуство на легура на антимон со што се постигнуваат многу долги интервали на одржување.


Liberator Platinum е т.н. full concept на батерија која што на корисникот му обезбедува систем без одржување и флексибилни услуги.

2006 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com