NikomPOWER
NikomPOWER
За нас
Батерии
Индустриски
Sonnenschein
Marathon
Powerfit
Sprinter
Classic
Тракциони
Liberator
Sonnenschein
Classic
>> Drysafe
(VRLA–AGM)

Стартни
Exide Gel
Maxxima
Classic стартни
Акумулатори за моторцикли
Напојување
SATV-CATV
Коаксијални Кабли
Интерактивни Хотелски Системи
Портфолио
Контакт



Drysafe AF ранг

(VRLA block батерии– AGM технологија)

AF рангот е особено погоден за лесна употреба. Ова значи употреба за коли за голф, инвалидски колички и многу други намени каде е треба тракциона енергија.


- 350 циклуси според IEC 254 – 1 со 75% DOD


Drysafe AS ранг (spiral wound plate технологија)

(VRLA block батерии– AGM технологија)

  • Безодржувачки VRLA тракциони батерии со стаклени микровлакна во т.н. spiral wound технологија
  • Супериорни перформанси за големи моќности
  • Добри перформанси за големи моќности при ниски температури
  • Отпорни на вибрации
  • 350 циклуси според IEC 254 – 1 со 75% DOD





2006 © Сите права се задржани. | NikomPOWER, Македонија | www.nikompower.com